Over ons

“Liefde voor het vak en een groot hart voor onze viervoeters”

Wij bij Leonardokattenvoer.nl willen graag persoonlijk contact met de klant en geven advies op maat. Voor ons is het belangrijk dat wij 200% achter de producten staan die wij verkopen. Wij geven graag de kennis en knowhow van onszelf en de fabriek door aan onze klanten om op deze manier transparant te zijn. 

Maar wie is het gezicht achter leonardokattenvoer.nl? Leonardokattenvoer.nl is een familiebedrijf opgericht door Luuk Borg. “Ik heb in de loop der jaren veel kennis vergaard als accountmanager in de petfood bij diverse merken. Vervolgens heb ik een groothandel in de dierenvoeding overgenomen, waar ik gedurende tien jaar veel verschillende merken dierenvoeding heb verkocht. Hier ben ik in aanraking gekomen met Belcando, BewiDog en Leonardo waar ik erg enthousiast over werd! Nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel positieve invloed het Belcando hondenvoer en het Leonardo kattenvoer had op de dieren, heeft dit mij er toe gezet om door te gaan met enkel deze merken. Dit omdat ik alleen voer wil verkopen waar ik echt in geloof. Het ideaal dat bij ons centraal staat is dat wij de klant alleen producten leveren waar wij zelf volledig achter staan, wat van goede kwaliteit is en wat passend is bij uw huisdier.”

Door de vele kennis die in de dertig jaar is opgebouwd kunnen wij u voorzien van een advies volledig afgestemd op uw huisdier. Heeft u vragen over het kattenvoer of wilt u een passend advies? Dan kunt u ons bereiken op info@leonardokattenvoer.nl.

Bent u inmiddels net zo enthousiast over het kattenvoer als wij dan verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina’s!

DROOGVOER

NATVOER

KATTENVOER MET VEEL VLEES

GRAANVRIJ KATTENVOER

To Top