Veelgestelde Vragen

Is het voor mij noodzakelijk om een account aan te maken om een product aan te schaffen?

Nee dit is niet noodzakelijk, bij ons kunt afrekenen als gast. Toch heeft het aanmaken wel als voordelen dat u uw bestelgeschiedenis in kunt zien en gemakkelijk deze opnieuw kunt bestellen en u bent de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen, nieuwe producten en kortingscodes! Om een account aan te maken kunt u op deze link klikken: ACCOUNT AANMAKEN

Heeft Leonardo kattenvoer zonder granen?

Jazeker, Leonardo beschikt over een gehele graanvrij lijn speciaal voor katten die bijvoorbeeld darmproblemen hebben wanneer ze graansoorten consumeren. Deze lijn komt in een groot assortment smaken in 1,8 of 2 kilo, 7,5 kilo en bij sommige lijnen een 15 kilo! Klik op de volgende link om naar het graanvrije kattenvoer te gaan 'KATTENVOER ZONDER GRANEN'

Mijn kat eet niet, wat nu?

Wanneer uw kat niet eet is het eerst zaak om te bepalen of dit geen inwendig probleem is. U kunt de ontlasting laten checken bij uw dierenarts. Is het uitgesloten dat het geen parasiet of bacterie is dan kunt u kijken naar het kattenvoer. Leonardo heeft de LEONARDO FRESH-LIJN waarbij 85% vers vlees gebruikt wordt en geen vleesmeel. De kattenbrokken hebben door het hoge vleesgehalte een sterkere geur en smaak waardoor het beter gegeten wordt.

Mijn kat drinkt niet, wat nu?

Over het algemeen zijn katten vaak niet zo’n groot fan van kraanwater. Het te weinig drinken van water door katten is een veelgehoorde situatie. Kraanwater is vaak niet verleidelijk genoeg voor een kat. Leonardo Kattenvoer heeft de oplossing hiervoor. De LEONARDO DRINKS, dit zijn portiezakjes met een bouillon en een klein gedeelte vlees (zalm, eend of rund) die een aangenamere smaak hebben en zo de vochtinname stimuleren. Een juiste vochtinname van de kat in belangrijk voor de urinewegen.

Mijn kat is te dik wat kan ik doen?

Wij van Leonardokattenvoer.nl adviseren om te stoppen met alle tussendoortjes plus een lichtere variant kattenbrokken te geven met minder vet en veel vezels. Leonardo Kattenvoer heeft een speciale lijn die zich richt op katten met overgewicht. Dit is de LEONARDO LIGHT lijn, deze is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Hoeveel kattenvoer moet ik geven?

Wat betreft Leonardo Kattenvoer hebben wij op elke verpakking een specificatie met een indicatie waar u kunt aflezen hoeveel kattenvoer u moet geven. Daarnaast staan op onze productpagina’s tabellen waarin de porties aangegeven staan in grammen per dag. Verticaal ziet u het gewicht van de kat en horizontaal of uw kat een indoor kat is of een actieve kat. Wanneer u deze volgt komt u bij een hoeveelheid uit.

Ik zoek kattenvoer met veel vlees, welke kan ik het beste nemen?

Uniek in Europa is de LEONARDO FRESH-LIJN. Deze lijn van Leonardo Kattenvoer bestaat uit 85% vers vlees en 15% holistische voeding. De Fresh Meat technologie zorgt ervoor dat het verse vlees direct verwerkt wordt in de brok. Voorheen leek dit onmogelijk.

Welk kattenvoer geeft weinig en stevige ontlasting?

Weinig en stevige ontlasting wordt veroorzaakt door de opname van de ingrediënten van het voer. Mocht het zo zijn dat u uw kat kattenvoer geeft van slechte kwaliteit kan dit een oorzaak zijn van zachte ontlasting. De holistische ingrediënten van Leonardo Kattenvoer zijn ook geschikt voor menselijke consumptie. Dit duidt op een uitermate goede kwaliteit ingrediënten waardoor de opname optimaal is en dit weinig en stevige ontlasting geeft.

Wat geef ik mijn kitten te eten?

Leonardo Kattenvoer heeft een speciale lijn gericht op kittens, de LEONARDO KITTEN. Een makkelijk verteerbaar voer door het hogere gehalte vers gevogelte en chiazaden. De vertering is belangrijk in de eerste maanden van uw kat voor zijn welzijn. Daarnaast bevat de Leonardo Kitten ProVital wat het immuunsysteem versterkt.

To Top