Veilig online betalen

Bij online aankopen is het altijd belangrijk dat de aanschaf van een product zo gemakkelijk maar vooral ook zo veilig mogelijk gaat. Wij bij LeonardoKattenvoer.nl nemen de veiligheid van onze bezoekers tijdens een online bezoek erg nauw. In de punten hieronder vindt u de maatregelen die wij nemen om uw veiligheid te waarborgen!

  • SSL Certificaat

   Wij bij Belcandohondenvoer.nl geven om een koop ervaring in een veilige omgeving. Onze website maakt gebruik van SSL sertificaten, dit betekent voor u dat uw gegevens versleuteld zijn. Op deze manier kunt u veilige transacties maken op onze website!
  • Meerdere betaalmogelijkheden

   Onze website maakt gebruikt van meerdere betaalmogelijkheden om de aanschaf van het gewenste product zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij maken gebruik van iDeal, Bancontact, Paypal en Sofort Banking. Wij hebben Bancontact toegevoegd om ook voor de Belgische bezoekers een gemakkelijke afreken ervaring te bieden!
  • 24/7 Klanten ondersteuning

   Mocht u alsnog tijdens het afrekenen tegen problemen aanlopen, dan zijn wij altijd via de mail (leonardokattenvoer@gmail.com) of via de telefoon te bereiken op +31 6 57 17 16 98
To Top